1401/9/16 چهارشنبه
نحوه شرکت در آزمون های الکترونیکی دانشگاه پیام نور
راهنماي آزمون الكترونيكي

.

نحوه شرکت در آزمون های الکترونیکی دانشگاه پیام نور:

شرکت در آزمونهای الکترونیکی بسیار راحت است. با مطالعه و مشاهده آموزش زیر براحتی می توانید در آزمون شرکت کنید.

1- ابتدا از صفحه دسکتاپ رایانه، نرم افزار SADclient را انتخاب کرده و با دوبار کلیک اجرا کنید.

2- صفحه ای باز می شود که از شما نام کاربری و رمز عبور می خواهد. شماره دانشجویی خود را به عنوان نام کاربری و شماره ملی خود را برای رمز عبور وارد کنید.

امتحان الکترونیکی

3- بعد از تکمیل مشخصات و کلیک برروی دکمه ورود، وارد صفحه ای می شوید که مشخصات شما و زمان امتحان درج شده است.در صورت درست بودن اطلاعات برروی گزینه صحت اطلاعات فوق مورد تائید است کلیک کرده تا تیک مربع آن بخورد و سپس برروی دکمه ورود به آزمون کلیک کنید تا وارد صفحه سوالات شوید.

امتحان الکترونیکی

4- صفحه سوالات باز می شود و شما می توانید پاسخ سوالات درست را انتخاب کنید و کافی است که تیک آن را بزنید.

امتحان الکترونیکی

5- پس از اتمام آزمون ، دکمه پایان آزمون را فشار دهید.

امتحان الکترونیکی

6- با کلیک برروی پایان آزمون ، صفحه ای به شما نمایش داده می شود که زمان باقیمانده تا پایان آزمون را نمایش می دهد و از شما می خواهد در صورت مطمئن بودن از اتمام امتحان تائید کنید.

امتحان الکترونیکی

7- پس از پایان آزمون، صفحه زیر به شما نمایش داده می شود.

امتحان الکترونیکی

امکانات نرم افزار و آشنایی با گزینه های آن:

1- امکان درج یادآوری و زمان باقیمانده (کافی است که برروی شماره سوال کلیک کنید. زمان باقیمانده از امتحان نیز بصورت نوار سبز رنگ نمایش داده می شود)

امتحان الکترونیکی

2- امکان یادداشت (جهت نوشتن نکات و یا به عنوان چرک نویس می توانید از آن استفاده کنید. چرک نویس تا پایان آزمون از بین نخواهد رفت.)

امتحان الکترونیکی

3- پیوست آزمون ( برخی امتحانات دارای جداول و یا فرمول های پیوست هستند. از این طریق می توانید آنها را مشاهده نمایید)

امتحان الکترونیکی

4- ماشین حساب (اگر در حین آزمون نیاز به ماشین حساب داشتید می توانید با زدن دکمه ماشین حساب از آن استفاده کنید)

امتحان الکترونیکی.

در پایان لازم به ذکر است که سوالات آزمون های الکترونیکی هم بصورت سراسری یکسان است، اما ممکن است ترتیب سوالات با هم متفاوت باشد.